Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Paylaşım VSRO Mob Slot Değiştirme ''Bölgeye Göre''

Paylaşım

InFlames

Arena Üyesi
Arena Üyesi

✨ Roc Mountain ve Diğer Bölgelerde Mob Değiştirme Kolaylığı ✨

Merhaba değerli arkadaşlar,

Daha önce Kingwalley, Salt Post, Roc Mountain ve Samarkand gibi haritalarda mob değiştirme işlemleri gerçekleştirdik. Ancak, sadece belirli bir bölgedeki mobları değiştirmek (örneğin sadece Roc Mountain'daki mobları) bazen oldukça zaman alıcı ve karmaşık olabiliyor.

Forumda bu konuda bir kolaylık sağlayacak bir yöntem bulamadım ve yazdığım çözümü sizlerle paylaşmak istedim. Bu yöntemle yalnızca istediğiniz bölgede mobları değiştirebilir ve işlemi hızlıca tamamlayabilirsiniz.

⚠️ Önemli Hatırlatma:

Değişiklik yapmadan önce veritabanınızı yedeklemeyi unutmayın! 🔒

Umarım bu paylaşım işinize yarar! İyi çalışmalar ve kolay oyunlar dilerim. 😊

✨ Roc Mountain ve Diğer Bölgelerde Mob Değiştirme Kolaylığı ✨

Merhaba değerli arkadaşlar,

Daha önce Kingwalley, Salt Post, Roc Mountain ve Samarkand gibi haritalarda mob değiştirme işlemleri gerçekleştirdik. Ancak, sadece belirli bir bölgedeki mobları değiştirmek (örneğin sadece Roc Mountain'daki mobları) bazen oldukça zaman alıcı ve karmaşık olabiliyor.

Forumda bu konuda bir kolaylık sağlayacak bir yöntem bulamadım ve yazdığım çözümü sizlerle paylaşmak istedim. Bu yöntemle yalnızca istediğiniz bölgede mobları değiştirebilir ve işlemi hızlıca tamamlayabilirsiniz.

⚠️ Önemli Hatırlatma:

Değişiklik yapmadan önce veritabanınızı yedeklemeyi unutmayın! 🔒

Umarım bu paylaşım işinize yarar! İyi çalışmalar ve kolay oyunlar dilerim. 😊
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.