Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Eline emeğine sağlık. Gerçekten inanılmaz birşey çıktı ortaya <3Çalışırken Yorulduk ama değdi. Güzel bir iş çıktı ortaya başarılar dilerim
Güzel düşünceniz için teşekkürler.Harika tanıtım harika anlatım olmuş bilmeyen birisi bile gelip oynayabilir. pixjet yine konuşturmuş tasarımı
teşekkürler.Başarılar dilerim. konu güzel olmuş
teşekkürler bol şans.Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
mükemmel bir işe benziyor bekliyorum - Capti
Güzel bir proje başarılar dilerim Majeste
teşekkürler bol şans...Güzel bir proje başarılar dilerim Majeste
Bol Şans...Sabırsızlıkla bekliyoruz... #XiaoqingFTW
teşekkürler bol şans...Güzel bir oyun bizi bekliyor
SpyAngeL
Harika kurgulanmis bir oyuna benziyor, oynamak için sabirsizlaniyorum. Detay noktalara kadar düşünmeleri sw'nin uzun süreli olacağına ve oynarken keyif vereceğine iyi bir işaret bence. Haydi arkadaşlar gelin birlikte oynayalim tıpki eski silkroad günlerindeki gibi
Harika kurgulanmis bir oyuna benziyor, oynamak için sabirsizlaniyorum. Detay noktalara kadar düşünmeleri sw'nin uzun süreli olacağına ve oynarken keyif vereceğine iyi bir işaret bence. Haydi arkadaşlar gelin birlikte oynayalim tıpki eski silkroad günlerindeki gibi. Helen
Yorumunuz için teşekkürler. Şimdiden keyifli oyunlar...Harika kurgulanmis bir oyuna benziyor, oynamak için sabirsizlaniyorum. Detay noktalara kadar düşünmeleri sw'nin uzun süreli olacağına ve oynarken keyif vereceğine iyi bir işaret bence. Haydi arkadaşlar gelin birlikte oynayalim tıpki eski silkroad günlerindeki gibi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Harika kurgulanmis bir oyuna benziyor, oynamak için sabirsizlaniyorum. Detay noktalara kadar düşünmeleri sw'nin uzun süreli olacağına ve oynarken keyif vereceğine iyi bir işaret bence. Haydi arkadaşlar gelin birlikte oynayalim tıpki eski silkroad günlerindeki gibi. Helen
Yorumunuz için teşekkürler. Şimdiden keyifli oyunlar...başarılar dilerim isro files oyunların artması mutluluk verici bir durum. destekliyorum <3
Nick : Delp1zer0
Değerli yorumunuz için teşekkürler. Güzel bir serüven için kolları sıvadık ve keyifli olacağına eminim....Oyun tanıtımına bakınca heyecanlanmamak elde değil. Umarım diğer serverlar gibi hatalar ile burada karşılaşmaz uzun soluklu ve keyifli bir serüvene atılırız. Şimdiden herkese iyi eğlenceler Nick : Independence
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.