Bu rehberde, vSRO SMC giriş ekranını tek tıkla geçmek için gereken adımları göstereceğim. Başlangıç olarak, Resource Hacker programını indirip kuracağız.
Bu araç, vSRO'nun giriş ekranını düzenlememize yardımcı olacak. Şimdi adımları takip edelim!
Adım 1: Resource Hacker’ı İndir ve Kur
Adım 2: SMC.exe Dosyasının Kopyasını Oluşturup Bağımsız Hale Getirme
Artık SMC_Independent.exe dosyasını çalıştırdığınızda, UserID ve şifre girmeden otomatik olarak giriş yapabileceksiniz!
Bu işlemleri tamamladıktan sonra, SMC'yi şifresiz girişle kullanabilirsiniz. Eğer herhangi bir sorun çıkarsa, tekrar yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım!
Bu araç, vSRO'nun giriş ekranını düzenlememize yardımcı olacak. Şimdi adımları takip edelim!
Adım 1: Resource Hacker’ı İndir ve Kur
- Resource Hacker’ı indirmek için tıklayın:
- İndirme tamamlandıktan sonra, kurulum dosyasına çift tıklayın ve kurulum işlemini başlatın.
- Kurulum sırasında yönergeleri takip edin ve programı bilgisayarınıza kurun. Genellikle varsayılan seçenekleri seçmek yeterli olacaktır.
Adım 2: SMC.exe Dosyasının Kopyasını Oluşturup Bağımsız Hale Getirme
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Sonuç:
Artık SMC_Independent.exe dosyasını çalıştırdığınızda, UserID ve şifre girmeden otomatik olarak giriş yapabileceksiniz!
Bu işlemleri tamamladıktan sonra, SMC'yi şifresiz girişle kullanabilirsiniz. Eğer herhangi bir sorun çıkarsa, tekrar yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım!