Neler yeni
Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Paylaşım Tek Query ile Battle Arena Saati Oluştur!

Paylaşım

InFlames

Tiger Girl
Arena Üyesi

🌟 Tek Query ile Battle Arena Saati Oluşturun!​

Değerli dostlar herkese iyi Akşamlar dilerim,
Forumda bu şekilde bir paylaşım göremedim ve sizinle paylaşmak istedim. Umarım faydasını görürsünüz. 😊

Konu:​

Aşağıda vermiş olduğum Query ile artık SMC ile uğraşmadan SQL > New Query diyerek Battle Arena saatinizi kolayca belirleyebileceksiniz.

NOT:

Vermiş olduğum Query Battle Arena Random için geçerlidir, SMC ID girişlerini değiştirerek Party, Job ve Guild için de basit şekilde Event saati oluşturabilirsiniz.

Detay:​

Örneğin 19:30'da Battle Arena etkinliği yapmak istiyorsunuz. Aşağıdaki gibi 3 satırı benim yazdığım şekilde girerek Eventinizi rahat bir şekilde oluşturabilirsiniz. Girmeniz gereken sadece saat ve dakikadır.

NOT:
  • Aşağıdaki Query her gün olarak ayarlanmıştır. Girilen saat verilerine göre her gün o saatte aktif olacaktır.
  • Önceden ayarlanmış Battle Arena saatlerini etkilemez. +1 adet yeni Battle Arena saati oluşturur.
  • GameServer.exe'yi yeniden başlatmayı unutmayın!

Etkinlik Kaydı:​

• 10 dakika önce başlar, kayıt süresi 10 dakikadır.
  • Etkinlik Süresi: Etkinlik 10 dakika sürer.

💡 Teymen Güneş:
"Söz gümüşse, sükut altındır." 🔍

Son düzenleme:

Değerli dostlar herkese iyi Akşamlar dilerim,
Forumda bu şekilde bir paylaşım göremedim ve sizinle paylaşmak istedim. Umarım faydasını görürsünüz. 😊

Konu:​

Aşağıda vermiş olduğum Query ile artık SMC ile uğraşmadan SQL > New Query diyerek Battle Arena saatinizi kolayca belirleyebileceksiniz.

NOT:

Vermiş olduğum Query Battle Arena Random için geçerlidir, SMC ID girişlerini değiştirerek Party, Job ve Guild için de basit şekilde Event saati oluşturabilirsiniz.

Detay:​

Örneğin 19:30'da Battle Arena etkinliği yapmak istiyorsunuz. Aşağıdaki gibi 3 satırı benim yazdığım şekilde girerek Eventinizi rahat bir şekilde oluşturabilirsiniz. Girmeniz gereken sadece saat ve dakikadır.

NOT:
  • Aşağıdaki Query her gün olarak ayarlanmıştır. Girilen saat verilerine göre her gün o saatte aktif olacaktır.
  • Önceden ayarlanmış Battle Arena saatlerini etkilemez. +1 adet yeni Battle Arena saati oluşturur.
  • GameServer.exe'yi yeniden başlatmayı unutmayın!

Etkinlik Kaydı:​

• 10 dakika önce başlar, kayıt süresi 10 dakikadır.
  • Etkinlik Süresi: Etkinlik 10 dakika sürer.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

goood

Dear friends, I wish everyone a good evening,
I didn't see such a post on the forum and wanted to share it with you. I hope you will benefit from it. 😊

Topic:​

With the Query I have given below, you will now be able to easily determine your Battle Arena time by saying SQL > New Query without dealing with SMC.

NOTE:

The query I have given is valid for Battle Arena Random, you can simply create an Event time for Party, Job and Guild by changing the SMC ID entries.

Detail:​

For example, you want to have a Battle Arena event at 19:30. You can easily create your Event by entering the 3 lines as I wrote as follows. All you need to enter is hours and minutes.

NOTE:
  • The following Query is set to every day. According to the entered time data, it will be active at that time every day.
  • It does not affect the preset Battle Arena times. Creates +1 new Battle Arena clock.
  • Don't forget to restart GameServer.exe!

Event Registration:​

• It starts 10 minutes ago, the recording time is 10 minutes.
  • Event Duration: The event lasts 10 minutes.

Hidden text: cannot be quoted. ***

Good job nice

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.