Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

80 Cap SRO8 | 31.05.2025 - Zaman unuttu, biz hatırlattık. Efsane geri döndü.

80 Cap

sro8

Tiger Girl
Server Sahibi

ther8ok.png

👏Öncelikle sunucuyu tasarlayan, iyileştiren, eksikleri üzerinde durmadan çalışmaya devam eden yetkili arkadaşlara böyle sistemli ve profesyonel bir sunucu yaptıkları için çok teşekkür ediyorum ellerinize sağlık. Uzun zamandır pvp sunucu oynuyorum ve bu zamana kadar hiç istediğim kriterlere sahip bir sunucu bulamamıştım ta ki sizinle tanışana kadar. Bir Oldschool aşığı olarak bu sunucu şu ana kadarki oynadığım en iyi sunucu. Bu yorumu yazmamın sebebi asla reklam yapmak değil ve bunun için bana herhangi bir silk veya gold da verilmedi en sevdiğim yanı da bu admin bu konuda çok katıdır aslında bunu bu yüzden yazıyorum hoşuma gittiği için ve ben bu zamana kadar hiçbir yere yorum yapmaya gerek duymadım vakit kaybıdır benim için ama bu sunucuya emek veren arkadaşları gerçekten tebrik etmek istiyorum. Oyunu açma problemi yaşıyordum admin tüm vaktini bana harcayarak problemimi çözmekle kalmadı üstüne bilgisayarımda da iyileştirmeler yaptı. Böyle ilgili ve duyarlı bir kurucu hiçbir sunucuda görmedim kendisini tanımam da ama zaten oyuna bir göz attığınızda ne kadar detaylı işlendiğini göreceksiniz. Eksiklikler yok geliştirmeler var ve arkadaşlar hala gelen istekleri ve bildirimleri dikkate alarak iyileştirmelere devam ediyorlar. Bu zamana kadarki görebileceğiniz en iyi oldschool tarzı sunucu olduğunu emin bir şekilde söyleyebilirim. Oyuna katılan oyuncuların kolay kolay bırakmayacağından eminim gelmeyenler de büyük bir kayıp yaşar o kadar söylüyorum. Şimdiden herkese iyi oyunlar, oldschool sevenlere selamlar, oyunda görüşmek dileğiyle..👏

Nick: Bow

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.