Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Paylaşım Minecraft UltimateBackpack [1.8-1.21+] Plugin

Paylaşım

zody

King
Moderatör
Özellikler

Özelleştirilebilir Eşyalar

• Tamamen Özelleştirilebilir: UltimateBackpack, modifiye edilmiş ve özel eşyalar dahil olmak üzere tamamen özelleştirilebilir eşyaları destekler.
  • Özel Kafalar: Sırt çantalarını Minecraft'ın özel kafaları ile yapılandırabilirsiniz.
️Özelleştirilebilir GUI

• Tamamen Özelleştirilebilir GUI: Sunucunuzun temasına uygun olarak GUI'yi dilediğiniz gibi tasarlayın.
Özelleştirilebilir Mesajlar

• Tüm Mesajlar Özelleştirilebilir: Eklenti tarafından görüntülenen tüm mesajları sunucunuzun stiline göre düzenleyin.
Kara Liste ve Kısıtlamalar

• Eşya Kara Listesi: Belirli eşyaların sırt çantasına eklenmesini engelleyin.
  • WorldGuard ve Dünya Kara Listesi: Belirli WorldGuard bölgelerinde veya dünyalarda sırt çantası kullanımını kısıtlayın.
Bekleme Süresi Sistemi

• Vuruş Bekleme Süresi: Başka bir oyuncudan hasar aldıktan veya başka bir oyuncuya hasar verdikten sonra sırt çantası kullanımını belirli bir süre boyunca engelleyin (combat tag eklentilerine benzer).
Yetki Sistemi

• Kapsamlı Yetkiler: Ayrıntılı bir yetki sistemi ile sırt çantası işlevlerini izin verin veya kısıtlayın.
  • Kısıtlamaları Atla: Eşya, bölge veya dünya kısıtlamalarını atlamak için yetkiler atayın.
Dinamik Sırt Çantası Yükseltmeleri

• Yükseltme Sistemi: Sırt çantalarını farklı maliyetler ve faydalarla komutlar veya otomatik süreçler kullanarak yükseltin.
  • Satır Sistemi: İzinlere bağlı olarak sırt çantalarında mevcut satır sayısını özelleştirin.
️Verimli Oyuncu Verisi Yönetimi

• Hafif Veri Dosyaları: Ayrıntılı eşya bilgilerini korurken oyuncu verilerini verimli bir şekilde saklayın.
Sürüm Uyumluluğu

• Minecraft Sürümleri 1.8 - 1.21+ ile Uyumluluk: Geniş bir Minecraft sürüm aralığı için destek sağlayın.
Geliştirici Olayları

• BackpackItemAddEvent & BackpackItemRemoveEvent: Geliştiriciler için sırt çantalarına eklenen veya çıkarılan eşyaları izleyin.
Yönetim Sistemi

• Eksiksiz ve Güvenli Yönetim Araçları: Güçlü bir yönetim sistemi ile sırt çantalarını yönetin ve yapılandırın.
Tam Kayıt Sistemi

• WatchLogs eklentisi yüklü ise sırt çantalarına yapılan işlemlerle ilgili eksiksiz bir kayıt sistemine sahipsiniz.
Komutlar:

KomutYetkiAçıklama
/backpack helpnoneSırt çantası komutları için yardım menüsünü gösterir.
/backpack openbackpack.open.himselfOyuncunun kendi sırt çantasını açar.
/backpack <player>backpack.open.everyoneBaşka bir oyuncunun sırt çantasını açar (hedef oyuncu adını gerektirir).
/backpack upgradebackpack.upgradeOyuncunun sırt çantasını yükseltir (uygulanabilir ise).
/backpack giveitembackpack.give-itemSırt çantası eşyası verir.

Plugin Link:

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.