Giriş
Bu eklenti, SuperiorSkyblock eklentisindeki belirli bir sorunu çözmek amacıyla geliştirilmiştir. Oyuncuların adalarının merkezindeki tüm blokları kaldırmaları durumunda adalarına tekrar giriş yapamaması gibi bir sorunla karşılaştıktan sonra, bu durumu çözmek için orijinal eklenti yazarına ulaştım. Maalesef, bu sorunu düzeltmeye istekli olmadılar. Sunucu sahiplerinin ve oyuncuların bu can sıkıcı sorundan kaçınmalarına yardımcı olmak için bu eklentiyi oluşturmayı amaçladım.
Özellikler:
Bu eklentiyi beğendiyseniz, lütfen olumlu geri bildiriminizi bırakmayı unutmayın! Sizin desteğiniz, eklentiyi geliştirmeye ve güncellemeye devam etmemiz için en büyük motivasyon kaynağımızdır. Teşekkürler!
Plugin Link:
Bu eklenti, SuperiorSkyblock eklentisindeki belirli bir sorunu çözmek amacıyla geliştirilmiştir. Oyuncuların adalarının merkezindeki tüm blokları kaldırmaları durumunda adalarına tekrar giriş yapamaması gibi bir sorunla karşılaştıktan sonra, bu durumu çözmek için orijinal eklenti yazarına ulaştım. Maalesef, bu sorunu düzeltmeye istekli olmadılar. Sunucu sahiplerinin ve oyuncuların bu can sıkıcı sorundan kaçınmalarına yardımcı olmak için bu eklentiyi oluşturmayı amaçladım.
Özellikler:
- Bir adanın merkezi boşaltıldığında (örneğin, oyuncular adanın merkezindeki tüm blokları kaldırdığında) bunu otomatik olarak algılar.
- Oyuncuların adalarına her zaman yeniden girebilmelerini sağlamak için adanın merkezinde güvenli bir blok oluşturur.
- Boşaltılmış adaların farklı boyutlarda (Overworld, Nether ve End) algılanmasını ve onarılmasını destekler.
- Hem İngilizce hem de Çince desteğiyle özelleştirilebilir mesajlar sunar.
- Kısa bir süre içinde birden fazla kontrolü engellemek için bir soğuma süresi sağlar.
- Basit, hafif ve kolay yapılandırılabilir.
Kullanım
Eklenti, bir oyuncu adasına girdiğinde veya boşluğa düştüğünde otomatik olarak devreye girer.Mesajlar, sağlanan dil dosyaları aracılığıyla (İngilizce ve Çince için) özelleştirilebilir.Neden Bu Eklenti?
Eğer SuperiorSkyblock kullanıyorsanız ve oyuncuların adalarındaki tüm blokları kaldırdıktan sonra adalarına tekrar giriş yapamamalarından endişe ediyorsanız, bu eklenti tam size göre. Oyuncuların, adalarının merkezindeki tüm blokları yanlışlıkla kaldırmış olsalar bile, her zaman adalarına erişebilmelerini sağlar.Bu eklentiyi beğendiyseniz, lütfen olumlu geri bildiriminizi bırakmayı unutmayın! Sizin desteğiniz, eklentiyi geliştirmeye ve güncellemeye devam etmemiz için en büyük motivasyon kaynağımızdır. Teşekkürler!
Plugin Link:
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.