Merhaba arkadaşlar,
Bugün sizlerle Visual Studio 2019 üzerinde derlenmiş bir client source'unu Visual Studio 2022'ye
taşıyıp gerekli güncellemeleri ve düzenlemeleri tamamladığım projeyi paylaşıyorum. Bu süreçte,
kaynak kodların sorunsuz bir şekilde build alması için birçok optimizasyon ve iyileştirme yapıldı.
VS2019'dan VS2022'ye Tam Uyumluluk Sağlandı
Tüm Gerekli Düzenlemeler Yapıldı
Build Alma Problemleri Giderildi
Lib (Kütüphane) Kaynakları Dahil Edildi
Derleme ve Test Süreçleri Başarıyla Tamamlandı
Kütüphaneler:
Granny: 2.11.8
libjpeg: 9a
Python: 2.7
Crypto++: 8.4.0
DevIL: 1.7.8
LZO: 2.10
Yapılan Değişiklikler:
Boost kütüphanesi kaldırıldı
Crypto++ 8.2.0 → Crypto++ 8.4.0 güncellendi
Memory Leak Fix (Pack Type Hybrid - SDB ve Panama)
Screenshot Kalitesi İyileştirildi
Bu güncellemeler sayesinde daha stabil, optimize ve güncel bir client yapısı oluşturulmuş oldu.
Özellikle memory leak fixleri ve görsel kalite iyileştirmeleri, performansı doğrudan etkileyen önemli değişikliklerdir.
İndirme Linki:
Dosya Şifresi:
Görsell
Forumda her insan paylaşımcı olmayabilir, bu gayet normal. Ancak, halihazırda bulunan veya üzerinde hiçbir değişiklik yapılmamış bir ürünü satmak bana göre etik değildir.
Bilgi paylaştıkça değerlidir ve bu tarz kaynakların geliştiricilere açık olması gerektiğini düşünüyorum.
Bu yüzden, hiçbir gereksiz ekleme veya karmaşık yapı oluşturmadan, tamamen temiz ve kullanılabilir bir şekilde sizlere sunuyorum.
Kullanacak olan herkese şimdiden hayırlı olsun!
Sorularınız ve geri dönüşleriniz için yorum yapabilirsiniz.
İyi forumlar!
Bugün sizlerle Visual Studio 2019 üzerinde derlenmiş bir client source'unu Visual Studio 2022'ye
taşıyıp gerekli güncellemeleri ve düzenlemeleri tamamladığım projeyi paylaşıyorum. Bu süreçte,
kaynak kodların sorunsuz bir şekilde build alması için birçok optimizasyon ve iyileştirme yapıldı.
Yapılan Düzenlemeler ve Güncellemeler

Client Kütüphaneleri (Library) Güncellenen ve Kullanılan Sürümler

Client Üzerinde Silinen ve Güncellenenler

Bu güncellemeler sayesinde daha stabil, optimize ve güncel bir client yapısı oluşturulmuş oldu.
Özellikle memory leak fixleri ve görsel kalite iyileştirmeleri, performansı doğrudan etkileyen önemli değişikliklerdir.
İndirme ve Kurulum Bilgileri

İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.

İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.

Neden Paylaşıyorum?
Forumda her insan paylaşımcı olmayabilir, bu gayet normal. Ancak, halihazırda bulunan veya üzerinde hiçbir değişiklik yapılmamış bir ürünü satmak bana göre etik değildir. Bilgi paylaştıkça değerlidir ve bu tarz kaynakların geliştiricilere açık olması gerektiğini düşünüyorum.
Bu yüzden, hiçbir gereksiz ekleme veya karmaşık yapı oluşturmadan, tamamen temiz ve kullanılabilir bir şekilde sizlere sunuyorum.

İyi forumlar!