İşleme başlamadan db önce yedeğimizi alıyoruz.
GM KONSOLUNU AÇIP HOLE YAZIP F3 E BASIYORUZ.
ITEM_ETC_TELEPORT_HOLE_FLAME_71_80_LEVEL_1 İ SEÇTİM SİZ İSTEDİĞİNİZİ SEÇEBİLİRSİNİZ. ARDINDAN
_RefInstance_World_Start_Pos a girip
worldID 69 OLAN YERE İSTEDİĞİNİZ BÖLGENİN REGİON -X-Y-Z SİNİ GİREBİLİRSİNİZ BÖLGENİN KORDİNATLARINI BİLMİYORSANIZ;
İSTEDİĞİNİZ BÖLGENİN YANINA GİDİP gm konsola /addrallpoint yazıp
böyle öğrenip yazabilirsiniz. yazdıktan sonra
_RefInstance_World_Region gelip
oraya yazdığınız region id sini yazın siz benim -32743 sizin kaçsa onu yazınız.
ardından
_RefGameWorldGroup_Config gelip
101-105 olan level aralığını kendi capinize göre ayarlayınız.
ardından refobjcommona girip ctrl + 2 yapıp CODENAME 128 E MOB_GOD_FLAME_ADJUTANT_A1 YAZIYORUZ -MOB_GOD_FLAME_ARCHER_A1-MOB_GOD_FLAME_COWKING_A1 - COWKING OLANI SONA EKLEYECEĞİZ ONU BOSS YAPACAĞIZ HEPSİNİN İDSİNİ ALIP REFHIVE ID SINI VERDİĞİM KODLA YAZIN
ID SINI KOPYALAYIPGM KONSOLUNU AÇIP HOLE YAZIP F3 E BASIYORUZ.
ITEM_ETC_TELEPORT_HOLE_FLAME_71_80_LEVEL_1 İ SEÇTİM SİZ İSTEDİĞİNİZİ SEÇEBİLİRSİNİZ. ARDINDAN
_RefInstance_World_Start_Pos a girip
worldID 69 OLAN YERE İSTEDİĞİNİZ BÖLGENİN REGİON -X-Y-Z SİNİ GİREBİLİRSİNİZ BÖLGENİN KORDİNATLARINI BİLMİYORSANIZ;
İSTEDİĞİNİZ BÖLGENİN YANINA GİDİP gm konsola /addrallpoint yazıp
böyle öğrenip yazabilirsiniz. yazdıktan sonra
_RefInstance_World_Region gelip
oraya yazdığınız region id sini yazın siz benim -32743 sizin kaçsa onu yazınız.
ardından
_RefGameWorldGroup_Config gelip
101-105 olan level aralığını kendi capinize göre ayarlayınız.
ardından refobjcommona girip ctrl + 2 yapıp CODENAME 128 E MOB_GOD_FLAME_ADJUTANT_A1 YAZIYORUZ -MOB_GOD_FLAME_ARCHER_A1-MOB_GOD_FLAME_COWKING_A1 - COWKING OLANI SONA EKLEYECEĞİZ ONU BOSS YAPACAĞIZ HEPSİNİN İDSİNİ ALIP REFHIVE ID SINI VERDİĞİM KODLA YAZIN
select*from Tab_RefHive where dwHiveID in (select dwHiveID from Tab_RefNest where dwTacticsID in (select dwTacticsID from Tab_RefTactics where dwObjID=36201))
36201 OLAN YERİ KENDİ ID NİZE GÖRE YAZINIZ ARDINDAN F5 E BASIN
REF NESTE GELİP CTRL +2 YAPIP ORADAKİ ID LERİ YAZIYOR 781 OLAN HIVE ID MİZ BOSS OLARAK EKLİCEĞİMİZ IDMIZ
ALTINDAKİ REGİON VE -X-Y-Z KORDİNATLARINI DUNGEONUMUZA NE YAZDIYSAK ONA GÖRE AYARLIYORUZ ARDINDAN
tüm mobları kestikten sonra gördüğünüz gibi moblarımız geldi ben mobumun bsr sini değiştirdim sizde isterseniz değiştirebilirsiniz.