- İstatistikte sabit
GA Web Panel: Silkroad Sunucuları İçin Yeni Nesil Yönetim ve Web Çözümü
Silkroad Online sunucusu yönetmek, yalnızca oyun dosyalarını çalıştırmakla sınırlı değildir. Oyuncularınızın ihtiyaçlarını karşılayacak profesyonel bir web sitesi, güvenilir ödeme sistemleri, etkinlik yönetimi, Discord entegrasyonu ve modern bir kullanıcı deneyimi de başarılı bir sunucunun temel parçalarıdır. İşte tam bu noktada GA Web Panel devreye giriyor.Tek Panelde Tüm İhtiyaçlarınız
GA Web Panel, Silkroad sunucuları için özel olarak geliştirilmiş, kapsamlı ve modern bir yönetim sistemidir. Sunucu sahiplerinin ihtiyaç duyduğu tüm araçları tek bir panel altında birleştirerek hem yönetim süreçlerini kolaylaştırır hem de oyunculara profesyonel bir deneyim sunar.İster yeni bir sunucu açıyor olun, ister yıllardır hizmet veren köklü bir projeye sahip olun; GA Web Panel ihtiyaçlarınıza uyum sağlayacak esnek bir altyapı sunar.
Birçok Tema, Tek Fiyat
Her sunucunun kendine özgü bir konsepti ve tasarım anlayışı vardır. GA Web Panel, farklı tarzlara hitap eden birçok profesyonel temayı tek abonelik içerisinde sunar.Üstelik tek bir tasarıma bağlı kalmazsınız. Oyuncularınızın ilgisini canlı tutmak veya sezonluk değişiklikler yapmak istediğinizde sadece birkaç saniye içerisinde temanızı değiştirebilirsiniz.
Tek Tıkla Tema Değiştirme
- Birden fazla profesyonel tema seçeneği
- Kod bilgisi gerektirmeyen kullanım
- Anında aktif edilebilen tasarımlar
- Mobil uyumlu modern arayüzler
Bütün Ödeme Yöntemleri Tam Entegre
Silkroad sunucularının en önemli ihtiyaçlarından biri sorunsuz ödeme altyapısıdır. GA Web Panel, oyuncuların hızlı ve güvenli şekilde ödeme yapabilmesi için gelişmiş entegrasyonlar sunar.Farklı ülkelerden gelen oyuncuların ödeme süreçlerini kolaylaştırarak dönüşüm oranlarını artırabilir ve destek taleplerini azaltabilirsiniz.
HipoPay Tam Entegrasyonu
GA Web Panel'in en güçlü özelliklerinden biri HipoPay entegrasyonudur.HipoPay sayesinde:
- Dünyanın birçok ülkesinden ödeme kabul edebilirsiniz.
- Farklı para birimlerini destekleyebilirsiniz.
- Güvenli ve hızlı işlem süreçlerinden faydalanabilirsiniz.
- Oyuncularınıza daha fazla ödeme alternatifi sunabilirsiniz.
HipoBot ile Kolay Discord Entegrasyonu
Discord günümüzde Silkroad topluluklarının merkezidir. GA Web Panel, HipoBot entegrasyonu sayesinde Discord sunucunuz ile web siteniz arasında güçlü bir köprü kurar.Bu entegrasyon sayesinde:
- Oyuncu bildirimlerini otomatik gönderebilir,
- Satın alma işlemlerini takip edebilir,
- Topluluk etkileşimini artırabilir,
- Yönetim süreçlerini kolaylaştırabilirsiniz.
Tamamen Özelleştirilebilir Menüler
Her sunucunun ihtiyaçları farklıdır. Bu nedenle GA Web Panel, menü ve içerik yönetiminde maksimum esneklik sunar.İstediğiniz menüleri oluşturabilir, kaldırabilir veya düzenleyebilirsiniz. Böylece web sitenizi sunucunuzun konseptine uygun şekilde şekillendirebilirsiniz.
Güçlü Altyapı ve Yüksek Performans
Modern teknolojiler kullanılarak geliştirilen GA Web Panel;- Hızlı yükleme süreleri,
- Mobil uyumluluk,
- Güvenli altyapı,
- Kolay yönetim araçları,
- Düzenli güncellemeler
Kısa Süreliğine Sadece Aylık 10$
Profesyonel web panel çözümlerinin yüksek maliyetli olduğu düşünüldüğünde, GA Web Panel sunduğu özelliklere göre son derece avantajlı bir fiyatlandırmaya sahiptir.Kampanya kapsamında yalnızca aylık 10$ karşılığında;
- Tüm temalara erişim,
- Tema değiştirme özelliği,
- HipoPay entegrasyonu,
- HipoBot entegrasyonu,
- Özelleştirilebilir yönetim araçları,
- Sürekli güncellemeler
Sonuç
Silkroad sunucunuzu bir üst seviyeye taşımak istiyorsanız, güçlü bir web altyapısına sahip olmanız artık bir tercih değil, zorunluluktur. GA Web Panel; modern tasarımı, gelişmiş entegrasyonları, kolay kullanımı ve uygun fiyatıyla Silkroad sunucu sahipleri için eksiksiz bir çözüm sunmaktadır.Sunucunuzu profesyonelleştirmek, oyuncu deneyimini artırmak ve yönetim süreçlerinizi kolaylaştırmak için GA Web Panel'i bugün keşfedin.