beyler bahdad haritasını eklerken hatalar alıyordum fixledim çoğunu ama şuan res/etc/guardpost/guardpost.tent.bsr hatası alıyorum açık olan serverlerden çektim bu dosyaları ve filesin içinede attım ama sorun halen devam ediyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
açık olanı çekmek yerine neden var olanı eklemedin ki?beyler bahdad haritasını eklerken hatalar alıyordum fixledim çoğunu ama şuan res/etc/guardpost/guardpost.tent.bsr hatası alıyorum açık olan serverlerden çektim bu dosyaları ve filesin içinede attım ama sorun halen devam ediyor
Var olan hata veriyordu 3farkli svden aldım halen devam ediyoraçık olanı çekmek yerine neden var olanı eklemedin ki?
ilgilenim yarın onla ben bir dosyaları gözden geçireyim @DragonSlayer aktif olduğunuzda bakabilirmisiniz hocamVar olan hata veriyordu 3farkli svden aldım halen devam ediyor
Tamamdır müsait olunca yazarsanız bende eve geçerim yaparız beraberilgilenim yarın onla ben bir dosyaları gözden geçireyim @DragonSlayer aktif olduğunuzda bakabilirmisiniz hocam
Nasıl çözdün kanka ?Tamamdır müsait olunca yazarsanız bende eve geçerim yaparız beraber
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
@InFlames sorunun server files kısmında olduğunu düşünüyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşlar ben sorunumu çözdüm bahdad konusunda yardıma ihtiyacı olanlar bana ulaşabilir
sen nerden hata alıyorsunNasıl çözdün kanka ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.