Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru beyler bahdad eklerken gs hatası

Soru

toprak0956

Arena Üyesi
Arena Üyesi
beyler bahdad haritasını eklerken hatalar alıyordum fixledim çoğunu ama şuan res/etc/guardpost/guardpost.tent.bsr hatası alıyorum açık olan serverlerden çektim bu dosyaları ve filesin içinede attım ama sorun halen devam ediyor

beyler bahdad haritasını eklerken hatalar alıyordum fixledim çoğunu ama şuan res/etc/guardpost/guardpost.tent.bsr hatası alıyorum açık olan serverlerden çektim bu dosyaları ve filesin içinede attım ama sorun halen devam ediyor
açık olanı çekmek yerine neden var olanı eklemedin ki?

ilgilenim yarın onla ben bir dosyaları gözden geçireyim @DragonSlayer aktif olduğunuzda bakabilirmisiniz hocam
Tamamdır müsait olunca yazarsanız bende eve geçerim yaparız beraber
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

@InFlames sorunun server files kısmında olduğunu düşünüyorum

arkadaşlar ben sorunumu çözdüm bahdad konusunda yardıma ihtiyacı olanlar bana ulaşabilir

Son düzenleme:
Tamamdır müsait olunca yazarsanız bende eve geçerim yaparız beraber

@InFlames sorunun server files kısmında olduğunu düşünüyorum

arkadaşlar ben sorunumu çözdüm bahdad konusunda yardıma ihtiyacı olanlar bana ulaşabilir
Nasıl çözdün kanka ?

aldığım hatanın görseldeki ile alakası yok ben çözüm olarak başka bir server datasını alıp kendi datama import ettim sonra filesin içine çıkardım arkadaşlar çoğu sitedeki bahdad dosyaları eksik haberiniz olsun çok istek olursa full halini paylaşabilirim sadece devil gardendeki köprülerde sıkıntı var onları fixlemeniz gerekecek

Nasıl çözdün kanka ?
sen nerden hata alıyorsun

Son düzenleme:

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.